Joshua Tree by Dirk Karsten.jpg

DIRK KARSTEN

GOLD LABEL

Photographic.

Ervaar hier exclusieve fotokunst geschoten door diverse nationale
en internationale top fotografen uit de hele wereld!
Deze foto’s worden in beperkte oplagen gedrukt op hoogwaardig plexiglas
voor een schitterende glans, waardoor het een

galerij waardig reslultaat geeft!

Elmar Dam.jpg
Marcel van Luit Profiel.jpg
MARCEL
VAN LUIT
Jordi Gomez.jpg
Bruno Delattre.jpg
BRUNO
DELATTRE
Dirk Karsten

DIRK

KARSTEN

Jaime Ibarra.jpg
Hans Van Den Berkmortel
Rene Alink Profiel.jpg
RENE
ALINK
00219 Sexten by Maxim Kozlov-sample.jpg

MAXIM

KOZLOV

Mark_small_profile_bw.jpg
MARK VAN
DEN HEUVEL

New Arrivals

Photographic Series

Selected by our curators

COLLECTOR

EDITION

De Collector Edition is voor diegene die het leuk vindt om meerdere kunstwerken aan zijn of haar muur te hebben hangen! Onze Collectors ademen de sfeer van een hippe coffeebar in Barcelona, trendy Boutique hotel in Londen of designstore in Kopenhagen.

Het zijn kleinere werken die veelzijdig zijn toe te passen en te combineren. Onze Collector is uiteraard van zeer goede kwaliteit en premium afwerking. 

ESTATE

EDITION

Met een Estate Edition van Artitect haal je een echte eyecatcher in huis die een boost geeft aan je interieur! Onze Estates zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en in diverse formaten leverbaar. Door een beperkte oplage van maximaal 75 stuks weet je zeker dat je iets unieks aan je muur hebt hangen!

MASTERPIECE

EDITION

Onze Masterpieces bieden wij aan in zeer minimale oplages en kenmerken zich door exclusiviteit en high-end kwaliteit. Met een Masterpiece Edition haal je het meest sublieme kunstgevoel in huis! Door de zeer beperkte edities zijn onze Masterpieces erg gewild bij ons publiek! So don’t be late, get your LOVE now!

ORIGINAL

EDITION

Artitect biedt met de Original Edition iets exclusiefs op het gebied van kunst! Een kunstwerk waarvan maar slechts één exemplaar wordt uitgegeven! Dit maakt deze kunsteditie authentiek en in haar puurste vorm. Omdat wij direct in contact staan met internationale kunstenaars, weten we zeer bijzondere en exclusieve werken te selecteren, van groots, kleurrijk tot klein of minimalistisch. Be original, buy original!