Marcelvanluit_levi_artitect.jpg

SPREAD

THE LOVE.

Artitect is een premium Art Agency gespecialiseerd in exclusieve

kunst. Als vertegenwoordiger van internationale fotografen en kunstenaars zijn wij naast onze Online Art-store actief voor retail, hospitality en interieurontwerpers in binnen en buitenland.

 

Wij zijn als premium en luxury Art supplier uniek, uitdagend en

inspirerend met onze collectie. 

 

ARTITECT biedt exclusiviteit, kwaliteit en luxe en is de

finishing touch binnen uw interieur.

Artitect Logo 2020 Black.fw.png
 
Moonmambo Store Background.jpg
Ervaar hier exclusieve kunst in al zijn facetten.
Van klassieke fotografie tot abstract of surrealisme! Ontdek jouw favoriete werk uit onze enorme catalogus met talloze collecties samengesteld door onze eigen curators van nationale tot internationale artiesten uit de de hele wereld!

SECRET SERVICE

Meld je aan bij de SECRET SERVICE en blijf op de hoogte van nieuw talent, exposities en leuke kortingen.

COLLECTOR

EDITION

De Collector Edition is voor diegene die het leuk vindt om meerdere kunstwerken aan zijn of haar muur te hebben hangen! Onze Collectors ademen de sfeer van een hippe coffeebar in Barcelona, trendy Boutique hotel in Londen of designstore in Kopenhagen.

Het zijn kleinere werken die veelzijdig zijn toe te passen en te combineren. Onze Collector is uiteraard van zeer goede kwaliteit en premium afwerking. 

ESTATE

EDITION

Met een Estate Edition van Artitect haal je een echte eyecatcher in huis die een boost geeft aan je interieur! Onze Estates zijn uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en in diverse formaten leverbaar. Door een beperkte oplage van maximaal 75 stuks weet je zeker dat je iets unieks aan je muur hebt hangen!

MASTERPIECE

EDITION

Onze Masterpieces bieden wij aan in zeer minimale oplages en kenmerken zich door exclusiviteit en high-end kwaliteit. Met een Masterpiece Edition haal je het meest sublieme kunstgevoel in huis! Door de zeer beperkte edities zijn onze Masterpieces erg gewild bij ons publiek! So don’t be late, get your LOVE now!

ORIGINAL

EDITION

Artitect biedt met de Original Edition iets exclusiefs op het gebied van kunst! Een kunstwerk waarvan maar slechts één exemplaar wordt uitgegeven! Dit maakt deze kunsteditie authentiek en in haar puurste vorm. Omdat wij direct in contact staan met internationale kunstenaars, weten we zeer bijzondere en exclusieve werken te selecteren, van groots, kleurrijk tot klein of minimalistisch. Be original, buy original! 

"

Unique, challenging

and inspiring.

This is the world

of Artitect

"

Photographic

Artwork

Sculpture

Walls Of Glory

Artists
Black Label
Secret Service

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees

op de hoogte van alles!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

Copyright © 2020 Artitect. Alle rechten voorbehouden.